Integritetspolicy
Här kan du läsa hur vi på Hundläroverket använder oss av dina personuppgifter och säkerställer att de behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.
 
När och hur sparas dina personuppgifter?

Hundläroverket lagrar personuppgifter som efterfrågas och som du anger vid köp hos oss. Dessa behövs för att vi ska kunna fullfölja din beställning men även för att följa bokföringslagen. Bokföringslagen ställer krav på att dessa uppgifter sparas i minst 7 år. Vid köp hos oss lagras även dina uppgifter hos Hemsida24 och du kan här läsa mer om Hemsida24s Allmänna villkorPersonuppgiftsbiträdesavtal.
När du kontaktar Hundläroverket via mejl lagras ditt ärende och din kontaktinformation hos oss. Det är nödvändigt för att vi ska kunna hantera ditt ärende. 
Om du väljer att prenumerera på Hundläroverkets nyhetsbrev finns din mejladress med i en lista över prenumeranter. Syftet är endast att kunna skicka ut information om utbildningar och annat som kan vara av betydelse för den intresserade. Om du inte vill vara kvar på listan kan du avregistrera dig själv via den länk som finns i varje mejl. 
Vi för även journal över din hund i de fall du bokar problemutredning eller privatträning. Detta för att kunna säkerställa träningens avancemang och kvalitet. Du får alltid en kopia på journalen och kan välja att träna hos oss utan journalföring.
 
Vilka personuppgifter lagras?

De personuppgifter vi framförallt hanterar är namn, adress, telefonnummer, mejladress och i förekommande fall personnummer. Vi lagrar också information om beställningar såsom belopp, tid, typ av transaktion och produkt. 
 
Ditt godkännande
Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Hundläroverket lagrar och behandlar dessa tills vidare. Ditt godkännande sker i och med fullgörande av avtal, vid godkännande av Hundläroverkets allmänna villkor, och vid din kontakt med oss. Om du skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du kontakta oss med en begäran om detta. Här kan du läsa mer om Hundläroverkets allmänna villkor.
 
Hemsida och nyhetsbrev
Hundläroverkets hemsida sätter tillfälliga webbkakor (cookies) när du använder vissa tjänster. Kakor behövs för att dessa tjänster ska fungera. När du stänger ner webbläsaren kommer all information att raderas.
Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du neka en hemsida att lämna en webbkaka. Det kan innebära att vissa tjänster på hemsidan inte fungerar. Klicka här för er information om hur PTS hanterar webbkakor på hemsidan.
När du gör en beställning, anmälan, registrering eller ett köp lagras ditt IP-nummer. När vi skickar ut nyhetsbrev lagras statistik för dessa (såsom länkklick och andel öppnade mejl). 
 
Vi lämnar inte ut dina uppgifter

Vi lämnar givetvis aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till tredje part och dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av någon annan än oss på Hundläroverket.
 
Har du frågor? Kontakta oss gärna via mejl eller telefon!