Redigerad karta från Eniro Redigerad karta från Eniro

Stenbackens Gård, Västerhaninge

 

Vår kursverksamhet och våra spårprov hålls i Häringe, Västerhaninge, på vår gård Stenbacken. Hit flyttade vi all vår verksamhet från Tullinge/Riksten F18 under hösten 2013.
Här har vi belyst och inhägnad appellplan/agilityplan, öppna marker för träning och motionsslinga runt våra hagar. Vi har en mindre inomhuslokal för träning, fikarum med micro och kylskåp och toalett i den gamla ladugården. På gården finns även får och höns att socialisera din hund vid. Vid träning här behövs inneskor/tofflor. Tyvärr är lokalerna ännu inte anpassade för funktionshindrade. Hör gärna med oss om du är rullstolsburen!

Redigerad karta från hitta.se Redigerad karta från hitta.se

Adressen är Sotholmens byväg 12, Västerhaninge. Från Stockholm hittar du genom att åka väg 73, svänga av och fortsätta mot Landfjärden (från Huddinge åker du via väg 259, från Tullinge och Södertälje via väg 257). Det går inte att åka via Hemfosa. Sväng västerut på grusvägen mot Sotholmen, där vi finns 500 m in på den privata vägen, byggnaden på vänster sida.  Restiden från Globen är ca 20 minuter och sträckan ca 3,5 mil. Kommunalt åker du med buss 847 och går av vid hållplats Sotholmen. Är du långväga gäst, finns anrika Häringe Slott 2 km bort och Östnora Camping på 3 km avstånd.