Agility 2

Pris:
3 900 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P987856
Antal:

Under denna kurs tränar vi på klass 1-banor för att du ska kunna utveckla din handling tillsammans med din hund och kanske sikta på tävling! Kursen är lämplig för dig som tidigare tränat och kan alla hinder tillsammans med din hund, och som vill lära dig mer.

Till kursstarten behöver du ta med godis, leksak och lina. Du kan också ha användning av en skål eller liknande för att placera extern belöning och vatten i till din hund. Vi kommer under kursen koncentrera oss på banträning, ta under kallare väderlek med ett täcke till din hund så att den inte kyls ned för snabbt mellan banträningarna.

Tänk på att agilityträning medför en skaderisk. Hund som har problem med höfter, armbågar etc bör inte träna agility. Rådgör med din veterinär om du är osäker! Din hund ska också ha vuxit klart. Lämplig lägsta ålder är 12-18 månader beroende på ras.

Löptikar är tillåtna med byxa på inomhus, och måste hållas undan filtbeklädda hinder. Meddela mig om din tik löper!
Kursen med start helgtid omfattar 4 lektioner om 3 timmar, vardagkvällar 5 lektioner om 2 timmar vardera. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Kursschema hittar du här. Går även att boka som privatträning. Prisexempel: 1 ekipage - 6 h - 3900 kr.