Fysträningshelg

Pris:
2 700 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P782727
Typ:
Fysträningshelg 12-13/9 kl 10-17
Antal:
Platser finns/Finns i lager

Visste du att alldeles för många hundar inte får tillräcklig motion? Och att de som motioneras tillräckligt mycket alldeles för ofta får motion som gör att de beter sig värre vid hundmöten, i koppelgående och i vardagen i stort? Visst skulle det då vara underbart att veta hur du kan motionera din hund på ett sådant sätt att den faktiskt blir, inte bara trött, utan tillfredställd och harmonisk?

Välkommen till denna intensivkurs då vi reder ut alla dina frågetecken kring hur du kan motionera för att få din hund att må bra mentalt och samtidigt få ett mer harmoniskt hundägande!
Du lär dig och din hund genom att prova på olika motionsformer under handledning; dragträning på olika sätt, cykling, klövjeväska, löpband/mill, balansträning, springpole, flirtpole mm. Du lär dig också grundläggande friskvård så som kostlära, tecken på skador samt hur du masserar och stretchar din hund till husbehov för att minska risken för skador.
Kursen ger dig också möjlighet att därefter boka träningstider i vårt hundgym.

Schema: Kursen omfattar 4 lektioner à 3 timmar och ges oftast som intensivkurs. Medtag mjukt godis, leksak och filt till din hund. Har du tränat med klicker har du nytta även av denna. Ta även med eventuell träningsutrustning som du kanske har till din hund. Kursen går även att boka som privatträning. Prisexempel: 1 ekipage - 4 x 1,5 h - 3900 kr.