Hundmöteskurs

Pris:
3 900 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1549234
Antal:

Vill du ha behagliga promenader där du kan passera andra hundar och människor utan att din hund beter sig illa? Visst vore det härligt! Hundmötesproblematik är ett av de vanligaste bekymren vi hundägare har med våra hundar - något så simpelt som att passera andra kan vara oerhört svårt. Kanske har du en hund som blir frustrerad över att inte få komma fram till den mötande, blir rädd eller helt enkelt arg? Då är detta kursen för dig!
Under kursen tränar du din hund och dig själv i att hantera hundmöten och att förekomma utfall med hjälp av skvallerträning. En kurs för dig som redan påbörjat denna under enskild handledning, som har en hund med begynnande problem vid möten eller som är klok nog att förekomma!

Till lektionerna kommer du behöva gott mjukt godis till din hund, en filt att vila på, gärna något ben eller liknande att tugga på samt en bitvänlig leksak (gärna i 1,5 m långt rep). Undvik flexikoppel under kursen. Din hund skall under kurs alltid vara kopplad. Löptikar är tillåtna med trosor på inomhus och får hålla till i utkanten av planen. Meddela mig om din tik löper!

Schema: Lektion ges varannan vecka, schema hittar du här. För kurs som ges helgtid 4 lektioner om vardera 3 h, för kurs som ges vardag 5 lektioner om vardera 2h. Går även att träna som privatträning (4 tillfällen om 1,5 h vardera), kostnad 3900 kr.