Hundvänligt NYÅR 31/12-19!

Pris:
600 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P836184
Välkommen att fira Nyårsafton hos oss på Hundläroverket!
Här på landet hörs fyrverkerier bara på avstånd och vi kan erbjuda en hundvänlig nyårsafton med hundträning och feststämning för alla hundägare som vill slippa storstadens hundovänliga storhelg! Kanske är du osäker på hur din hund ska uppfatta sitt första nyår - eller kanske har du en hund som inte uppskattar nyårets fyrverkerier?
Vi börjar med att ta en uttömmande fysträningsrunda med dragträning, klövjeväskor eller annan passande belastning för att se till att hundarna blir härligt trötta. Vi har den mesta utrustningen för de flesta hundar att låna. Sedan fortsätter kvällen med mental träning och distraktion för hunden - kanske lite klickerträning eller bara lära cirkuskonster för skojs skull. En stunds privat rådgivning ingår också. Tvåbenta deltagare tar med egen festmat som intas under kvällen.
Runt midnatt höjer vi volymen på partyanläggningen för att maskera de fyrverkerier som kan höras och kanske tänder ett och annat tomtebloss. När småtimmarna kommer och firandet avtar runtom i vårt land säger vi Tack och God Natt!
Tid: 17-ca 02. Pris per deltagande hund.
Möjlighet finns för enstaka deltagare att övernatta.