Agility - fortsättningskurs

Pris:
3 600 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P2039227
Typ:
Agility 2, tid enligt ök
Antal:
Under denna kurs tränar vi vidare på grundfärdigheterna från nybörjarkursen. Vi kommer bland annat att fokusera mer på de olika handlingsteknikerna som blindbyten och bakombyten. Vi tränar även vidare på balanshinder och slalom, lär hunden att ta hinder från baksidan och att svänga tajt.

Till kursstarten behöver du ta med godis, leksak och lina. Du kan också ha användning av en skål eller liknande för att placera extern belöning och vatten i till din hund. Om du tidigare klickertränat kan du få stor nytta av tasstarget.
Tänk på att agilityträning medför en skaderisk. Hund som har problem med höfter, armbågar etc bör inte träna agility. Rådgör med din veterinär om du är osäker! Din hund ska också ha vuxit klart. Lämplig lägsta ålder är 12-18 månader beroende på ras.
Löptikar är tillåtna med byxa på inomhus under teori, men måste hållas undan filtbeklädda hinder.
Schema: Kursen omfattar 6 lektioner à 2 timmar. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Kursschema hittar du här. Går även att boka som privatträning. Prisexempel: 1 ekipage - 6 h - 3600 kr.
Du som går kurs har givetvis möjlighet att komma och träna mellan lektionerna. Under övriga delar av träningssäsongen kan du lösa träningskort.

Instruktör: Adina Bielk