Balansbollskurs, grund

Pris:
1 000 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2067256
Typ:
Balansbollskurs, grund start to 26/11 kl19
Inga platser kvar/slutsåld
Detta är kursen för dig som vill lära dig och din hund grunderna i balansbollsträning. Vi går igenom basövningar som stärker hundens bålstabilitet och några mer avancerade övningar för specifika muskelgrupper. Du lär dig hantera  hunden på de olika balansredskapen på ett säkert sätt.
 
Alla hundar kan ha nytta av balansbollsträning, oavsett om vi bara vill träna skadeförebyggande eller om vi vill stärka hunden för att klara av någon specifik hundsport. Lämplig lägsta ålder för hunden är 8-12 månader beroende på ras.
Löptikar bör undvika att träna nya saker pga av ökad skaderisk under löp, därav tar vi ej emot löptikar under denna kurs. 
Obs! Vid anmälan, ange hundens namn, ålder, ras, om den har/ har haft några skador, eventuell hundsport ni tränar/tävlar i.
Till kursstarten behöver du ta med godis, i små bitar och en filt/ bur som din hund kan vila i. Du kan också ha användning av en skål eller liknande för att placera extern belöning och vatten i till din hund. Om du tidigare klickertränat kan du få stor nytta av att ta med en klicker.
Schema: Kursen omfattar 2 lektioner à 2 timmar. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. 
Det finns möjlighet att hyra vårt hundgym för vidare träning på egenhand mellan lektionerna eller efter utförd kurs.

Instruktör Adina Bielk