Personspår

Pris:
2 700 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P748237
Typ:
Personspår, inget datum satt
Antal:

Har du en outtröttlig hund? Har du en hund som är rastlös, understimulerad eller bara tycker om att sätta ned nosen i backen på promenaden? Eller är du enbart intresserad av att ge den bästa av mentala aktiveringsformer till din fyrbenta vän? Har du någonsin tänkt på att spårträning kan vara en bra aktivitet då, för dig och din hund?

Oavsett om du vill använda spåträningen som den superaktivitet den är eller om du siktar på att kunna tävla i bruksspåren eller IGP är detta kursen för dig! Spårträningen är enkel och väldigt uttömmande och lämnar hunden rejält mentalt stimulerad. En träningsform som passar de flesta hundar. Personspår kan läggas överallt utomhus och är lätt att anpassa till olika hundar och förutsättningar. Den är inte speciellt tidskrävande och kräver inte heller någon avancerad och kostsam utrustning.

Under kursens fem lektioner går vi igenom spårteori och spårets alla delar, som upptag, vinklar och apporter.
 

Att tänka på inför kurs: Stövlar eller kängor med skaft är att rekommendera. Ta gärna med sele, lina och snitslar (t.ex. klädnypor med plastband). Givetvis leksak, godis och en filt till din hund.

Schema: Kursen omfattar 4 lektioner à 3 timmar. Lektion ges varannan vecka, kursschema hittar du här. Går även att boka som privatträning. Prisexempel: 1 ekipage - 4 x 1,5h - 4300 kr