Prova-på weightpull

Pris:
300 kr
Art.nr:
P1958944
Typ:
Prova-på-WP
Antal:
Endast i fysisk butik
Välkommen till våra prova-på-tillfällen inom weightpull! Vår WP-intruktör Fredrik hjälper dig och din hund att prova kättingdrag - den fantastiska motionsformen som även utgör grunden till träningen av sporten weightpull.

Även om själva motionsmomentet dragweight (kättingdrag) är något som definitivt passar och gagnar de allra flesta hundar, ger våra prova-på-tillfällen både dig och din hund möjlighet att prova på momentet i praktiken. Ni får prova en lånesele (finns för de flesta storlekar av hundar) med lagom vikt och en instruktörsledd introduktion. Vår WP-instruktör Fredrik hjälper till att ge din hund en positiv upplevelse och svarar på dina frågor. Vi kan även hjälpa med mätning av Minipinaselen i mån av tid. Vill du därefter lära dig mer är du varmt välkommen att delta på vår WP-kurs som hålls varje termin.

Datum under HT 2019:
Lördag 19 okt kl 13.00
Lördag 2 nov kl 13.00
Lördag 7 december kl 13.00 

Max 4 deltagare/tillfälle.
Kostnad 300 kr.

Instruktör Fredrik Granqvist. Välkommen att höra av dig för anmälan, funderingar eller frågor till fredrik@hundlaroverket.se Ange ditt namn, hundens namn och ålder. OBSERVERA att anmälan är bindande!