Specialsök

Pris:
2 700 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1372475
Typ:
Specialsök, 5-6/12, 19-20/12 kl 14-17
Antal:
Platser finns/Finns i lager
Vill du aktivera din hund på ett effektivt sätt och dessutom kunna ha nytta av det? Då är specialsök något för dig! Specialsök innebär att hunden lärs att söka efter en specifik doft och markera den. Det är en fantastisk aktiveringsform som går att utöva både inne som ute och garanterat ger en trött hund!

Du kan träna din hund för att få hjälp i svampskogen, för att kunna tävla i sporten Nose Work eller bara för att det är ett roligt sätt att aktivera på.
Välj själv om du vill lära din hund att söka efter kantareller, eucalyptus eller någon annan egen doft under kursen och ange ditt önskemål i din anmälan. Till lektionerna kommer du behöva gott mjukt godis till din hund och en filt att vila på. Din hund skall under kurs alltid vara kopplad men undvik flexikoppel. Löptikar är tillåtna med trosor på inomhus - meddela oss om din tik löper!
Schema: Kursen med start helgtid omfattar 4 lektioner om 3 timmar, vardagkvällar 5 lektioner om 2 timmar vardera. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Kursschema hittar du här. Går även att boka som privatträning. Prisexempel: 1 ekipage - 4 x 1,5 h - 4300 kr.