Inackordering

Pris:
400 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P569574
Antal:
Behöver du åka på semester utan din hund? Det bästa för hunden är oftast att låta den bo i en bekant miljö, kanske med en kvarstannande familjemedlem eller hos sin hundvakt, eftersom ett mijöombyte alltid innebär att hunden blir stressad. Men om det inte är möjligt behöver du såklart kunna lämna din hund där du vet att den är i trygga händer och tas om hand på ett korrekt sätt!
Inackorderad i vårt hundpensionat är din hund säker, vi lägger stor vikt vid korrekt hantering av din hund och kan ta emot hundar som inte är förtjusta i andra hundar. Din hund bor hos oss i en egen rymlig och berikad hundgård. Vissa av våra hundgårdar har egen hundkoja med värmeelement, andra har tillgång till box i vårt hundstall. En vanlig dag motioneras din hund med ett motionspass med dragträning, cykling, löpband eller klövjeväska, utöver rastningsrundor.  Din fyrbente vän får givetvis även anpassad mental aktivering för att kunna slappna av och vila även om den inte är hemma.
Vi tar tar emot fåtalet hundar tillfälligtvis i våra fyra hundgårdar och i första hand hundar som varit hos oss under kurs och därmed känner oss och känner till miljön. Om din hund inte tidigare varit hos oss är det bra om den bor ett dygn hos oss några veckor innan, för att vi ska kunna säkerställa att din hund klarar av vistelsen uppstallad utan att bli olämpligt stressad. Hör därför av dig i god tid innan du behöver lämna din hund!
Priser per påbörjat kalenderdygn. Har du flera hundar som kan bo i samma rastgård reduceras priset för hund nr 2 med 50 %. Observera att hundarnas mankhöjd avgör den yta de behöver. Kontakta oss för bokning och mer information.