Vardagslydnad

Pris:
2 500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1810722
Antal:

En hund som följer dig, en hund som lyssnar på dig och dina kommandon, en fyrbent vän som du kan ha med dig överallt och som uppför sig exemplariskt för sin egen del och andras - låter det som en dröm? Även om alla hundar inte har samma föutsättningar är en kurs i Vardagslydnad en bra start för att nå detta mål!

Att lära sin hund vardagliga kommandon och beteenden för att fungera i samhället är en förutsättning för bra hundhållning. Här fokuserar vi på att nå en bra kommunikation och harmonisk relation samt att ge dig som ägare grundläggande kunskap om din hund och ditt hundägande. Under lektionerna varvas teori och praktik för att ge optimal träning. All inlärning sker enligt REKO metoder.

Till lektionerna kommer du behöva gott mjukt godis till din hund, en filt att vila på, gärna något ben eller liknande att tugga på samt en bitvänlig leksak (gärna i 1,5 m långt rep). Undvik flexikoppel under kursen. Din hund skall under kurs alltid vara kopplad. Löptikar är tillåtna med trosor på inomhus, och får hålla till i utkanten av planen. Meddela mig om din tik löper!

Schema: Kursen med start helgtid omfattar 4 lektioner om 3 timmar, vardagkvällar 5 lektioner om 2 timmar vardera. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Kursschema hittar du här. Går även att boka som privatträning. Prisexempel: 1 ekipage - 4 x 1,5 h - 3900 kr.