Carpetmill

Pris:
4 000 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1997466
Antal:
En carpetmill används främst för konditionsträning och passar hundar med vilja och ett stort behov av att springa. Bandet drivs och kontrolleras av hunden själv – vill din hund inte röra sig står bandet stilla. 
Millen är tillverkad i trä med en matta sydd runt två rullar. Plattan som hunden springer på är lutad vilket gör det lättare för hunden att få igång rörelsen. För en hund med mindre driv kan silikonspray användas på plattan som mattan glider på - eller lutningen ökas med hjälp av kilar under millens främre del. 
Millen finns i 4 olika storlekar beroende på hur högbent hund du har – tänk på att din hund måste kunna ta ut steglängden ordentligt. Levereras obehandlad men kan specialbeställas i valfri NCS-kulör mot extra kostnad och leveranstid. 
Se till att din hund får en positiv upplevelse av millandet – bromsa mattan och använd frekvent belöning innan hunden behärskar millen helt och hållet. 

Pallfrakt offereras – kontakta oss före beställning: patric@hundlaroverket.se Specialmått offereras. 
Tänk på att mäta noggrannt för rätt storlek. Gratis bytesrätt inom 7 dagar (gäller ej specialbeställning), eventuell frakt ombesörjs av köparen.
Se fler bilder och filmer på Instagram! #mills4miles Tillverkare: PA Mills.
 
XS 
–     L totalt 79 cm
–     B totalt 29 cm
–     H totalt 60 cm
S    
–     L totalt 118 cm
–     B totalt 53 cm
–     H totalt 80 cm

–     L totalt 143 cm
–     B totalt 53 cm
–     H totalt 93 cm
L  
–     L totalt 179 cm
–     B totalt 58 cm
–     H totalt 120 cm