Avslappningskurs

Pris:
2 700 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1738484
Antal:

Har din hund svårt att ta det lugnt? Behöver ni slipa er i att vara sansade när grannen vill hälsa och hunden helst krypa ur skinnet i glädje och iver? Stressproblematik i varierande grad är bland de vanligaste problemen vi jobbar med att åtgärda, på sätt som inte kör över hundens välmående. Och detta är kursen som hjälper dig att komma igång.
 

Under denna kurs ligger fokus på att träna mer avslappning vilken är grunden till både hundens välmående och att hunden ska kunna föra sig i vardagen. Vi tränar avslappning på olika sätt, men med fous på filtträning. Givetvis guidar vi dig inom stressreducering och hur du behöver lägga upp hundens vardaliga aktiviteter för att skapa förutsättningar till ett liv i balans för hunden. Självklart tränar vi helt fritt från korrigeringar och obehag.

Till lektionerna kommer du behöva gott mjukt godis till din hund, en filt att vila på, gärna något ben eller liknande att tugga på samt en bitvänlig leksak (gärna i 1,5 m långt rep).
För hundar med kraftigare stressproblematik rekommenderas att boka kursen som privatträning.

Schema: Kursen med start helgtid omfattar 4 lektioner à 3 timmar, vardagkvällar 5 lektioner om 2 timmar vardera. Lektion ges varannan vecka om inte annat anges. Schema finns här. Går även att boka som privatträning. Prisexempel: 1 ekipage - 4 x 1,5 h - 4300 kr.