Grundkurs - samarbete i vardagen

Pris:
2 700 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2032120
Typ:
Grundkurs, 5-6/12, 19-20/12 kl 10-13
Inga platser kvar/slutsåld

En vardag där båda parter kan samarbeta, där hunden lär sig att det lönar sig att bete sig på ett sätt som gagnar både den själv, dig och omgivningen - det är förutsättningen för en hund som både kan föra sig väl i vårt samhälle samtidigt som den mår bra. Låter det som en dröm? Även om alla hundar inte har samma förutsättningar är en kurs en bra start för att nå detta mål!

Under denna kurs fokuserar vi på att nå en harmonisk relation samt att ge dig grundläggande kunskap om din hund och vad den behöver för att må bra. Under lektionerna varvas teori och praktik för att ge optimal träning. Vi tränar grundläggande avslappning, att låta bli saker på marken, inkallningar, avslappnat koppelgående med mera. All inlärning sker helt belöningsbaserat, utan tvång och korrigeringar.

Till lektionerna kommer du behöva gott mjukt godis till din hund, en filt att vila på, gärna något ben eller liknande att tugga på samt en bitvänlig leksak (gärna i 1,5 m långt rep). Undvik flexikoppel under kursen. Din hund skall under kurs alltid vara kopplad. Löptikar är tillåtna med trosor på inomhus, och får hålla till i utkanten av planen. Meddela mig om din tik löper!

Schema: Kursen med start helgtid omfattar 4 lektioner om 3 timmar, vardagkvällar 5 lektioner om 2 timmar vardera. Lektion ges varannan vecka om inget annat anges. Kursschema hittar du här. Går även att boka som privatträning. Prisexempel: 1 ekipage - 4 x 1,5 h - 4300 kr.