Hundmöteskurs, BAT-inspirerad

Pris:
2 700 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1395459
Typ:
Hundmöteskurs start lö 5/9 kl 14
Antal:
Platser finns/Finns i lager

Vill du ha behagliga promenader där du kan passera andra hundar och människor utan att det blir blir jobbigt för dig och hunden? Utan en hund som blir rädd, arg, eller uppspelt till tusen? Med en hund som är avslappnad och trygg? Visst vore det härligt!

Hundmötesproblematik är ett av de vanligaste bekymren vi hundägare har med våra hundar - något så simpelt som att passera andra kan vara oerhört svårt. Men med träning kan vi underlätta mycket för både fyrbent som tvåbent.
Under kursen tränar du din hund och dig själv i att hantera hundmöten och att förekomma utfall med hjälp av motbetingning, BAT (behavioural adjustment training) och avslappning. En kurs för dig som redan påbörjat denna under enskild handledning, som har en hund med begynnande problem vid möten eller som är klok nog att förekomma!

Till lektionerna kommer du behöva gott mjukt godis till din hund, en filt att vila på, gärna något ben eller liknande att tugga på samt en bitvänlig leksak (gärna i 1,5 m långt rep). Undvik flexikoppel under kursen. Din hund skall under kurs alltid vara kopplad. Löptikar är tillåtna med trosor på. Meddela mig om din tik löper! OBSERVERA att din hund behöver kunna vila tryggt i bilen under delar av lektionstiden.

Schema: Lektion ges varannan vecka, schema hittar du här. För kurs som ges helgtid 4 lektioner om vardera 3 h, för kurs som ges vardag 5 lektioner om vardera 2h. Går även att träna som privatträning (4 tillfällen om 1,5 h vardera), kostnad 4300 kr.