Agility - träningstillfällen

Rea:
300 kr
Art.nr:
P1922914
Antal:
Endast i fysisk butik
Under juli håller vi öppna träningar i agility med specifika teman för varje träff! Välkommen att anmäla dig separat till de träffar som passar, eller till allihopa!

Agilityinstruktör: Adina Bielk
Max 5 deltagare per tillfälle, träning sker med ett ekipage åt gången på inhägnad plan. Minimiålder för hunden är 12 månader.
Pris per träff: 300kr/ekipage. Betalning till Adina Bielk efter anmälan via mejl.

Tisdag 2/7 kl 18-20. Tema framförbyten. Vi jobbar i en kortare bana med fokus på framförbyten. Förkunskaper: hunden bör kunna hoppa över hinder och springa genom böjda tunnlar självständigt.

Tisdag 9/7 kl 18-20. Tema blåbärsklass. Vi bygger en blåbärsklassbana som består av hopphinder och tunnlar. Sedan gör vi en gemensam banvandring med fokus på vår handling och hundens linje. Därefter kör vi banan en åt gången. Förkunskaper: Hunden bör kunna hoppa över hinder och springa genom böjda tunnlar självständigt. Den bör även vara van vid att springa kortare bana med belöning på slutet.

Tisdag 23/7 kl 18-20. Tema Klass 1 Hoppbana. Vi bygger en klass 1 hoppbana, därefter gemensam banvandring med fokus på vår handling och hundens linje. Sedan kör alla banan en åt gången. Förkunskaper: Hunden bör kunna utföra hopphinder, långhopp, tunnel, platt tunnel, däcket och slalom.

Välkommen att höra av dig för anmälan eller om du har funderingar eller frågor! Anmälan skickas till adina@bielk.se Ange förarens namn, hundens namn, ras och ålder. OBSERVERA att anmälan är bindande!