Rallylydnad

Pris:
3 900 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P156305
Antal:

Är du nyfiken på rallylydnad? Då är du välkommen till vår intensivhelg där vi går igenom och tränar på allt du behöver till nybörjarklass! Rallylydnad är en väldigt lättsam och rolig sport som du även har stor nytta av utan tävlingsambitioner - du tränar på följsamhet och kontakt till tusen!

Rallylydnadsbanan består av en uppsättning skyltar med uppgifter på, som du navigerar mellan med hunden gåendes i slakt koppel. Skyltarna ger dig uppgifter som att sätta ned hunden medan du går ett varv runt den, göra en sväng åt endera hållet och liknande moment som du även har nytta av i vardagen. Träningen består i att lära dig och hunden skyltarna och att kunna gå med slakt koppel och kontakt mellan dem. Både träning och tävling är mycket lättsam eftersom det under tävling är tillåtet och även önskvärt att berömma och uppmuntra hunden - rallylydnad ska inte bara se roligt ut, utan även vara roligt!

Medtag gott, mjukt godis, leksak och en filt att vila på.

Schema: Kursen omfattar 4 lektioner à 3 timmar. Schema hittar du här. Går även att boka som privatträning. Prisexempel: 1 ekipage - 4 x 1,5h - 3900 kr