KAMPHUNDspåbyggnad för yrkesverksamma

Pris:
4 300 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1288153
Typ:
Ingen kursstart inplanerad
Antal:

Som hundinstruktör, hundfysioterapeut, hunddagisfröken eller hundpensionatsägare kommer du i kontakt med allehanda olika hundtyper och hundraser - och förväntas också förstå dem alla. Men runt just en grupp med hundar flödar okunskapen och fördomarna - hundarna av kamphundstyp. Passar de på hunddagis? Kommer de skrämma bort andra kunder? Hur ska jag hantera dem och deras ägare i en hundgrupp? Frågorna är kanske många - och här ges svaren!
Hundläroverket erbjuder dig som hundinstruktör eller på annat sätt yrkesverksam inom hundrelaterade yrken en fördjupningsutbildning om bull & terrier-hundar. Kursen är förlagd under två dagar med både teoretiska och praktiska moment samt hemuppgifter. Målet är att du efter genomgången kurs kan uppvisa att du tillgodosett dig grundläggande kunskaper i beteendet för hundar av kamphundstyp samt grundträning av denna hundtyp. Som bevis på genomgången utbildning erhåller du diplom. Observera att kursen förutsätter att du genomgått adekvat instruktörsutbildning alt. kan uppvisa att du har kunskaper motsvarande detta.

Kursen är till stor del teoretisk. Ta med papper och penna, övrigt material delas ut vid kursstart. Självklart får du ta din hund med dig om du inte kan ordna passning. Förutsättningen är att din vän är frisk och fullt vaccinerad.